DE VERGETEN FLYER ACTIE

Ingeschreven bij de kamer van koophandel; check! Website in de lucht; check! 1000 flyers ontworpen en laten afdrukken; check! Flyers laten verspreiden; … oops! Het bedrijf is in volle gang maar nooit de moeite genomen om de flyers de deur uit te brengen, daarom hebben we besloten ze alsnog rond te brengen en alsnog die introductie korting te geven: BETER LAAT DAN NOOIT.

Ben je een lezer van de Drachtster Courant? Of hebben we elkaar gesproken en heb ik je portret op straat gemaakt? Je kunt de verzameling vinden via de link naar het portret van Drachten.

Alice in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

Bruidsfotografie

Je wilt je trouwerij professioneel laten vastleggen zonder een tweede hypotheek te hoeven aanvragen; dat is mogelijk! Bepaal nu zelf wat het allemaal moet kosten!

Familie fotografie

Laat je kinderen, je ouders, je hond of je speelgoed auto fotograferen bij jullie thuis! Klik hier voor een geweldige aanbieding!

Bedrijfsfotografie

Als eigenaar kun je niet aankomen met een selfie voor op de website, laat je in stijl portretteren. Uiteraard met de benodigde licenties.

Fotografie introductie korting

Bruidsfotografie

Vertrouwen

Vertrouw op prachtige fotografie voor je speciale dag, maak het mogelijk om de dag van je leven steeds weer opnieuw te beleven, te delen met je dierbare vrienden en kostbare familie.

Ervaring

Geen zorgen over bewogen, over of onderbelichte foto’s, maar wees gerust op de hoogst haalbare kwaliteit. Niet alleen op technisch vlak.

Mensenwerk

Niet alleen de techniek is goed voorbereid, maar met ervaring met alle typen mensen hoef je je niet te schamen voor deze fotograaf.

Familie fotografie

Ontspannen

Laat je familie portretteren in een ontspanning setting, bij jullie thuis of bezoek jullie favoriete locatie ( denk aan het bos waar jullie altijd gaan wandelen, dat vijvertje waar jullie geregeld vissen of de achtertuin waar jullie gezellige avonden beleven ).

Professioneel

Voel je op je gemak want de fotograaf weet wat hij doet, hij legt uit wat hij doet en waarom dat nodig is.

Bedrijfsfotografie

Professioneel

De fotograaf weet wat hij doet, zorgt niet alleen voor de technische kant maar is ook toonbaar; geen korte broeken met foute shirtjes in het bijzijn van je zakenrelaties.

Kundig

De fotograaf weet het beste te halen uit elke situatie, en hij doet dit snel zodat u snel door kan gaan met waar u het beste in bent; zaken doen.

Zij gingen je voor:

Nog slechts
  • 4
  • 3
  • 2
plaatsen voor bruidsfotografie beschikbaar

Bruidsfotografie; hoe werkt het?

Het is nu mogelijk om zelf te bepalen hoeveel geld je uitgeeft aan de trouwfoto’s, dit maakt uitstekende kwaliteit fotografie betaalbaar in een dure periode.

Is dit op afbetaling?

ABSOLUUT NIET. Je zit nergens aan vast; dus geen vervelende contracten, geen rente en geen schulden.

Hoe werkt het dan wel?

Wij werken op een zogenoemde no-cure-no-pay basis, het enige wat je vooraf betaald zijn eventuele reiskosten ( trouw je in de regio van Drachten? Dan is dat al gratis! ). We fotograferen je speciale dag en binnen een maand ( zo ongeveer wanneer jullie thuis komen van de huwelijksreis ) krijgen jullie een uitnodiging om de foto’s te komen bekijken ( dit is ook mogelijk bij jullie thuis! ). Dan gaan we om de tafel zitten en krijgen jullie de gelegenheid om de foto’s die jullie mooi vinden uit te zoeken, je betaald dus niet voor foto’s die je niet mooi vind!

Ik heb de foto’s uitgezocht, wat nu?

Nu begint het pas echt leuk te worden, er is namelijk heel veel mogelijk! Je kunt ze natuurlijk standaard laten afdrukken, laten uitvergroten ( denk aan poster formaat ) en op tal van verschillende materialen afdrukken; denk aan canvas, hout, aluminium!

Ook is het mogelijk een fotoboek te laten maken van de allerhoogste kwaliteit, dit kunnen jullie zelf doen of laten doen.

Ik wil graag foto’s direct kunnen delen op facebook, is dit mogelijk?

De klant is bij ons koning, en ja dit kan! We hebben speciale pakketten die je in kunt kopen waarbij je facebook foto’s direct dezelfde dag ( voordat de gasten naar huis zijn ) online staan!

Mijn wens of idee staat er niet tussen, wat nu?

Zoals we al zeiden, de klant is koning, bel, mail of schrijf ons en we gaan kijken wat we er aan kunnen doen. Is het een geweldig idee dat we in ons assortiment gaan opnemen ? Dan krijg je er ook nog korting op!

Ga naar de prijzenlijst.

Familie fotografie; hoe werkt het?

Eerst zorg je ervoor dat je met je familie een tijd hebt dat iedereen die op de foto moet komen aanwezig kan zijn ( nee, we kunnen geen gezichten erbij photoshoppen ). Dan maak je een afspraak met de fotograaf, die komt langs bij jullie thuis of de locatie die je in gedachten hebt.

Hoe worden de foto’s geleverd?

Jullie krijgen direct het resultaat te zien, en kunnen vervolgens uitkiezen welke jullie mooi vinden en afgedrukt zouden willen hebben. De fotograaf reist altijd met een mobiele printer en kan op die manier standaard foto’s direct afdrukken ( extra leuk voor de kinderen! ).

Is er meer keuze dan alleen standaard formaat?

Die is er zeker! Standaard formaat kan op locatie, maar ieder ander formaat en materiaal keuze is mogelijk! Uitvergrotingen, op canvas, hout, ingelijst of een fotoboek! Je kunt het zo gek niet bedenken en we kunnen het voor jullie maken.

Ga naar de prijzenlijst.

Bedrijfsfotografie; hoe werkt het?

U vraagt een tijd en locatie aan via de planner, de fotograaf zal gemiddeld een uur van te voren aanwezig zijn om alles klaar te zetten ( denk aan het licht meten, studio apparatuur klaar zetten en dergelijke ). Zodra hij dit gedaan heeft kunt u en eventueel uw personeel dat op de foto gaat, langs komen en een portret laten maken.

Hoe zit het met de levering van de foto’s?

We begrijpen dat u snel aan de slag wilt kunnen met de gemaakte foto’s, daarom worden opdrachten als deze altijd met hoge prioriteit ontwikkeld. Afhankelijk van het gekozen pakket word de fotografie digitaal of in gedrukte vorm zo snel mogelijk geleverd ( Digitale bestanden zijn binnen vijf werkdagen klaar, gedrukt materiaal heeft, afhankelijk van de oplage, gekozen materiaal en gekozen levertijden een iets langere levertijd ).

Daarnaast krijgt u samen met de levering van de bestanden de nodige licenties die u in staat stellen de foto’s te gebruiken zoals u dat graag wilt.

Ga naar de prijzenlijst.