Melissa Weckseler in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

“Als ik je er een plezier mee kan doen.

Al vrij vroeg in het project kreeg ik de vraag te horen of mensen dit wel willen, het antwoord bleek meestal wel te zijn ( hing ook nog wel een beetje van het weer af, maar grofweg genomen scheelt het geen koe. ). Maar naast dat mensen niet begrijpen wat de bedoeling is krijg ik nog wel eens te horen dat ze er niet bijzonder uitzien, niet op hun best zijn vandaag, het regent en hun haar dus niet tiptop op hun hoofd staat, ligt, hangt of wat dan ook. Als we daar over nadenken, begrijpen die personen ook niet helemaal waar het project over gaat; namelijk normale mensen die je op straat tegen komt, zoals je ze tegen komt. Maar de reactie van deze jongedame spreekt boekdelen ( wel nadat ik haar uitlegde dat ik juist mensen zocht die er gewoon uitzien en er niet op voorbereid zijn ).

“Ik ben niet echt een fotogeniek type, maar opzich wil ik wel meewerken als ik je er een plezier mee kan doen.”

Melissa Weckseler in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

“Ik kan blij worden van muziek, en ik luister eigenlijk van alles wel een beetje. Zit niet echt vast aan een genre, ik ben van alle markten thuis hahah!”

Heel erg bedankt dat je de moeite genomen hebt, je hebt me er zeker een plezier mee gedaan. En niet alleen mij maar ook de lezers van dit project!

Dit is het portret van Drachten, waar we de voorbijgangers op de straten van Drachten iets beter leren kennen, de mensen waar we vaak zonder om te kijken aan voorbijlopen. Jeffrey Wakanno spreekt met hen, verzamelt de verhalen en maakt hun portret. Dit project is te volgen op wakenco.com ( zoals je al door had natuurlijk, anders las je dit niet ) maar zal in de nabije toekomst ook te bewonderen zijn op salontafels door heel Nederland! Zodra er meer informatie is over dit luxe fotoboek zullen jullie de eersten zijn die dit te horen krijgen!

 

Ontdek ook het verhaal achter deze personen:

Robin Mulder in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno
“Wauw! Das gaaf!”
Nouha Ckr en Zainabb_iq in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Een boek!?”

Vergelijkbare berichten