Straatportret door Jeffrey Wakanno voor het project "ondertussen in drachten"
|

“Als je ergens in gelooft..”

“..en je je er voor 1000% voor inzet dan zullen je dromen uitkomen. En ik kan in je ogen zien dat jij je dromen gaat waar maken”

Straatportret door Jeffrey Wakanno voor het project "ondertussen in drachten"

Trots verteld ze dat Ferry Doedens zijn zoon is, je kent hem wel, van goede tijden slechte tijden. Nee tuurlijk kent hij dat niet, ik vond er zelf ook niet zoveel aan.

Maar das toch wel bijzonder zeg ik nog.

Nee, nee dat is helemaal niet bijzonder, hij moet het zelf doen hoor.

Nouja, een bijzondere anecdote is het dan, probeer ik nog.

Ha, ik zal je een leuke anecdote vertellen, jaren terug, meer dan twintig jaar. Toen kleine Ferry nog een mannetje van vier jaar oud was en samen met z’n moeder naar goede tijden zat te kijken stond hij opeens op. Papa, daar hè, in die serie ga ik later spelen. Jaaa tuurlijk hoor, zei ik hem en aaide over zijn bol, en moet je nu zien! Zolang je zelf in je dromen gelooft, er voor 1000% achter staat en er voor knokt dan zul je je doelen halen. Na een tijdje stil geweest te zijn zegt ze, ik kan aan je ogen zien dat jij je doel gaat halen.

 

Ondertussen in drachten, moeder en dochter die gek zijn op gamen.
“Ik ben gek op games, en zij ook”
Ondertussen in drachten, waar hij het meeste plezier aan beleefde was dat hij weer kon lopen
“Ik kan weer lopen!”

 

 

 

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]

Vergelijkbare berichten