Bruiloften

Ben je tijdens het voorbereiden van jullie huwelijk op zoek naar een geschikte fotograaf? Kom dan langs voor een bezoekje aan de fancy foto studio waar we samen jullie wensen en budget kunnen bespreken. Omdat een bruiloft zo’n belangrijke maar ook intieme gelegenheid is is het extra van belang dat het tussen jullie, het koppel, en de fotograaf goed klikt. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over mijn ervaringen, koppels die jullie voorgingen en mijn manier van werken. 

Eerste kennismaking;

In onze gezellige studio kunnen we onder het genot van een vers kopje koffie, thee of wat fris bespreken hoe jullie je grote dag voor je zien. Wat is de locatie? Wie is jullie ceremoniemeester? Is er een feest? Hebben jullie al een locatie voor foto’s (we kennen een paar pareltjes) ? 

Een eerste portret

Tijdens de eerste kennismaking maken we altijd een portret van jullie twee, zorg er dus voor dat jullie er op je best eruit zien! Deze kleine fotosessie heeft meerdere doelen, ten eerste kunnen we ermee zien hoe jullie chemie is, ten tweede kom ik ook te weten of het tussen ons klikt. 

Het team;


Een killer team staat klaar om van jullie trouwdag een succes te maken. Mijn vrouw komt altijd mee om er voor te zorgen dat jullie tijdens de officiële trouwfoto’s perfect belicht worden. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles net even wat soepeler verloopt!

Zij gingen jullie voor;

Kom je langs?


Zijn jullie enthousiast geworden om samen te werken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Ja dat klopt, eerste kennismaking en portret zijn van het huis ; )