Aukje Werkhoven in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

“Daar! Kijk daar dan!”

“Komt dit ook op de computer?”

Internet bedoelt u?

“Ja, dat ja! Gebeuren er dan geen rare dingen mee?”

Natuurlijk niet! Het zijn allemaal portretten van mensen die ik op straat ontmoet met hun verhalen, daarnaast pas ik goed op mijn foto’s en alleen de beste komen er op. Sterker nog, als iemand er wel mee aan de haal zou gaan dan ga ik erachter aan. Zullen we uw portret maken, samen met uw hondje?

“Nou dan is het goed. Daar! Kijk daar dan! Malle hond!”

Aukje Werkhoven in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

En mag ik u nog vragen waar u blij van kunt worden?

“Ik hou  van het mooie weer, dan kan ik er even op uit. Ik kan wel zeggen dat ik mijn man graag terug wil, maar dat zit er niet in. Dus dan moet ik me hier maar even mee vermaken. Maar heel veel succes nog met je project!”

En dit was het portret van Drachten, waar we elke tweede dag een voorbijganger net even wat beter leren kennen, de mensen die hun rondje doen door het park, waarvan we anders niet geweten hebben hoe ze in het leven staat. Jeffrey Wakanno spreekt met deze mensen, maakt hun portret en verzamelt hun verhalen. Bekijk het overzicht van het project hier.

 

Lees meer:

Iemand in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Naar het buitenland.”
Meneer de vries in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Wat maak je een mooie foto’s!”

Vergelijkbare berichten