Griet Haarsma Veenstra in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

“En het is nu droog!”

Het weer begint weer ( padum tss ) beter te lijken, althans half Nederland hoopt dat uit volle borst en de andere helft heeft de hoop zo stiekem al een beetje opgegeven. Hoe dan ook, het is goed te bedenken dat we mindere tijden gehad hebben. Laten we terug denken aan die dag dat code oranje afgegeven is.

Griet Haarsma Veenstra in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

Zo dame en heer, wat brengt jullie op straat zo met deze onheilspellende berichten?

“We vinden het fijn om er op uit te gaan, even lekker uit waaien, en het is nu droog!”

Ja, u hoorde dat goed, hij zei de magische woorden: “en het is nu droog!”, als we dus de volgende keer uit het raam kijken en denken aan hoe mooi de mei maand had kunnen zijn, laten we dan eens terug denken aan die dag dat code oranje werd afgegeven en we tevreden waren met een droge bui.

Het is soms net hoe je de dingen bekijkt ; )

Dit is het portret van Drachten waar we elke tweede dag een kijkje nemen in het leven van een willekeurige voorbijganger, de mensen waar we in het dagelijks leven zo aan voorbij lopen zonder op of om te kijken. Jeffrey Wakanno spreekt met hen, verzamelt de verhalen en maakt hun portret! Dit project zal gebundeld worden in een boek, maar zodra we daar meer informatie over hebben lees je het hier als eerste!

 

Ontdek ook het verhaal achter deze gezichten!

Manon Postma in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Mensen om me heen.”
Ahmad Almasry in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Drachten is een fijne plaats.”

Vergelijkbare berichten