het boek van drachten

Het Portret van Drachten – het boek!

Het Portret van Drachten

De verhalen van de mensen op de straten van Drachten, het boek staat op het punt om in productie te worden genomen. Na veel werk, verschillende moeilijke keuzes, een proefdruk en tal van voorbereidingen is het eindelijk zover.

Met trots presenteer ik u:

De bundeling van de eerste 52 portretten zoals ze in de Drachtster Courant verschenen. Stuk voor stuk herzien, verbeterd waar nodig, afgedrukt op prachtig papier, de verhalen en portretten zoals ze bedoeld zijn.

Ik heb jullie hulp nodig.

Het boek zal als volgt uitgegeven worden: Pre-order -> Drukken -> Opsturen -> Verkoop.

Het is de eerste keer dat ik een boek uitbreng, dus jullie zullen begrijpen hoe spannend dat is, daarom heb ik gekozen om eerst een pre-order te doen om interesse te peilen. Voor ieder boek dat van te voren besteld is kan ik er één in de winkel leggen.

En we gaan naar de volgende fase van dit project zodra òf de pre-order uitverkocht is òf een relatief korte periode van zes weken verstreken is. Dan is het de beurt aan de drukkerij, die vervolgens het aantal pre-orders plus zoveel mogelijk extra boeken zal drukken.

Zodra dat werk klaar is zal ik ervoor zorgen dat de mensen, jij hopelijk ook, die het boek besteld hebben dit zo snel mogelijk in de brievenbus ontvangen.

Dan als alle boeken onderweg zijn komen de overige boeken bij fotospeciaalzaak Photoshop Bekkema in Drachten te liggen.

Meer over het boek

  • 52 portretten met de bijbehorende verhalen.
  • Gedrukt op 170 grams silk machine gecoat papier met matte uitstraling voor extra diepe kleuren in A5 formaat.
  • Iedere foto is met de hand verbeterd voor optimale kwaliteit.
  • Alle pre-orders zullen met de hand genummerd en gesigneerd zijn.

Bestel het boek nu!

Druk op de afbeelding hier rechts (of voor degenen op hun mobiel; hier beneden) om naar de productpagina te gaan. Heb je moeite met het plaatsen van een bestelling, bel, app of sms dan gerust naar 0640357329.

Het boek van Drachten

24.95

Moeilijke keuzes

In deze productie moesten moeilijke maar praktische keuzes gemaakt worden, hoewel ik eerst van plan was om eerst de portretten te bundelen die niet in de krant verschenen zijn liep ik tegen enkele praktische problemen, veel van de portretten en verhalen pasten niet goed in de bundel. Je komt bijvoorbeeld tot de ontdekking dat je in het begin nog niet zoveel verhaal hebt te vertellen. Daarnaast liepen we tijdens de productie tegen verschillende problemen aan die de vaart uit het project haalden, dat heeft me doen besluiten me meer te richten op de verhalen zoals ze in de krant zijn verschenen.

  • Belangrijk voor me was dat daar meer structuur in bestond.

Ik wil niet direct zeggen dat de niet eerder verschenen verhalen nooit gepubliceerd zullen worden, maar ik zal daar eerst de draagkracht voor moeten vinden.

Vergelijkbare berichten