Aafke uit Drachten in het portret van drachten door jeffrey wakanno

“Ik heb een ipad”

Misschien ben ik slecht in leeftijden, of ik zie het simpel weg niet meer na een bepaalde periode maar als deze dame gezegd zou hebben dat ze 73 jaar oud was zou ik haar zo geloofd hebben. Ze is het wel geweest natuurlijk, 14 jaar geleden wel te verstaan, maar het kan zijn dat het antwoord dat de 87 jaar oude Aafke gaf van invloed heeft op hoe ze in het leven staat.

Aafke uit Drachten in het portret van drachten door jeffrey wakanno

Wat maakt u blij?

“Gezondheid! Dat maakt me gelukkig, daardoor kan ik alles nog doen! Daardoor kan ik hier bezig zijn, mijn eigen boodschappen doen en van alles eigenlijk.”

Wat doet u zoal nog als ik vragen mag?

“Ik ga naar zingen, heb net een stuk gewinkeld, ik heb een ipad en zelfs een mobiele telefoon! Ja wil overal nog aan mee doen hoor.”

Nou misschien houdt dat u wel zo jeugdig, nu we het er toch over hebben, heeft u misschien nog een wijze les voor de jeugd? ( ze neemt even de tijd om na te denken )

“Ja! Hou je maar wat gedeisd, dan kom je meestal een heel eind. Meestal zie je dat ze met hele plannen aankomen en het grootste woord hebben, maar je kan beter minder beloven en meer doen.”

Dus, wil je net als Aafke je boodschappen zelf nog kunnen doen op je 87e, met alles mee doen wat hip is en jonger lijken dan je bent? Dan is dit misschien de manier om dat te bereiken.

Vergelijkbare berichten