portret van drachten, straat fotografie project in drachten door jeffrey wakanno

“Jij bent ook op straat”

“Code oranje? Och daar ben ik niet zo mee bezig, en jij bent ook op straat, dus het zal wel wat meevallen hahah”

portret van drachten, straat fotografie project in drachten door jeffrey wakanno

Ja, dat is waar, maar ik ben op straat voor de verhalen, wat brengt jou op straat? 

“Ik was even bezig, klein boodschapje halen, even wat te eten. Ik vind het eerlijk gezegd wel meevallen hoor. Er word altijd een enorme ophef gemaakt over het weer en het valt eigenlijk altijd wel mee, net als alle andere voorgaande keren. Je kunt je voorstellen dat ik me er niet meer zo druk om maak.”

Gelijk heb je, zeker nu het droog is begin je je af te vragen waar überhaupt het alarm voor nodig is, maar tussen de gebouwen door kan het nog flink waaien hoor.

“Ja. precies maar het is niet zo erg dat ik er om thuis zou blijven hoor.”

En dat is waar de meeste drachtsters het mee eens zijn, het lijkt wel drukker op straat mét code oranje dan zonder. En de reacties die ik tegen kwam variëren van lichtelijk onverschillig tot ronduit avontuurlijk. In ieder geval minder dramatisch dan ik verwacht had! Verfrissend was het zeker, en dan bedoel ik niet de wind door m’n haren ; )

 

Dit is het portret van Drachten, waar we elke tweede dag een nieuwe drachtster leren kennen.

 

portret van drachten - dit is bittere noodzaak door Jeffrey Wakanno
“Dit is bittere noodzaak”
Ondertussen in drachten, moeder en dochter die gek zijn op gamen.
“Ik ben gek op games, en zij ook!”

Vergelijkbare berichten