jeroen b nl in het portret van drachten door jeffrey wakanno

“Lekker voor in de storm”

“Als ik ergens in een stad kom dan vind ik het eigenlijk altijd zonde om alleen maar naar m’n afspraak te gaan. Dus heb ik nog wat andere dingetjes die ik nog wil doen, eerst maar even een ijsje bij de Hema dacht ik zo, hahah ja lekker voor in de storm!”

jeroen b nl in het portret van drachten door jeffrey wakanno

“En ik meen verderop nog een tweedehands zaak gezien te hebben, dus ik vermaak me wel.”

Eerlijk is eerlijk, zelden trof ik iemand die zo uitgebreid wilde poseren voor een straatportret, hij bleek dat wel vaker te doen voor vrienden bij de amateur fotografie club. Hij vertelde nog over grootse plannen met een opknap auto die hij samen met een kameraad gekocht heeft, afijn, ik kan hem beter het woord geven:

“Ik heb samen met een kameraad een auto gekocht en opgeknapt, hij staat bij hem op het erf maar we kunnen er beide mee aan de slag. Eigenlijk willen we hem nog eens op een dag helemaal in de was zetten en dan een mooie plek uitzoeken om er en foto van te maken. Ja, ik heb al helemaal in gedachten hoe dat eruit moet gaan zien! Er moeten bomen op de achtergrond geplaatst worden, maar dan moet de auto bij één boom staan, die springt er dan echt uit zeg maar! Dan hebben we nog een model nodig die er naast kan staan en dat ik dan bijvoorbeeld naast haar sta te praten en dan maken we daar een foto van. Mijn vrienden zitten bij een amateur fotografie club dus we zijn best wel veel bezig met zulk soort dingen, en zo nu en dan sta ik ook wel eens op een foto, niet als hoofdmodel hoor maar als onderdeel van het plaatje.”

Dit is het portret van Drachten waar we elke tweede dag een voorbijganger beter leren kennen, we nemen een kijkje in hun leven! Jeffrey Wakanno spreekt met hen, verzamelt hun verhalen en maakt hun portret, deze zullen gebundeld worden in een boek genaamd “Het portret van Drachten.” Meer informatie zul je kunnen vinden op deze website, zodra het beschikbaar is!

 

 

Leer ook deze voorbijgangers iets beter kennen:

Griet Haarsma Veenstra in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno
“En het is nu droog!”
Nouha Ckr en Zainabb_iq in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Een boek?!”

Vergelijkbare berichten