Manon Postma in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

“Mensen om me heen.”

Sommige personen kwam je dagelijks tegen, waarna elkaar daarna weer voor jaren uit het oog te verliezen ( denk bijvoorbeeld aan het zusje van je schoolkameraad ). Toch is het dan best wel grappig elkaar later weer eens tegen te komen.

Manon Postma in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

“Waar ik blij van kan worden, nou wat een vraag zeg. Maar nu ik er over nadenk voel ik me het beste met mensen om me heen. Niet dat er iets mis is met alleen zijn hoor, maar als je met anderen bent word je veel blijer. Ja dat kunnen vrienden of familie zijn. Als het maar gezellig is hahah!”

En zo zie je dat ook al ken je elkaar eigenlijk al best lang, zo krijg je nog weer wat nieuws te horen, en daarnaast natuurlijk hoe het gaat enzo weet je wel, het zoveelste jaar in je opleiding, je kent het wel.

Dit is het portret van Drachten, waar we elke tweede dag een voorbijganger beter leren kennen. Waar we ontdekken wat iedereen beweegt en motiveert, wat ze fijn vinden. Jeffrey Wakanno spreekt met hen, verzamelt hun verhalen en maakt hun portret. Daarnaast worden deze portretten gebundeld in een boek, zodra er meer informatie beschikbaar lees je het hier als eerste!

 

Lees ook het verhaal van deze personen!

Nouha Ckr en Zainabb_iq in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Een boek!?”
Sjoerd de jong in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno
“Die kans is ongeveer even groot.”

Vergelijkbare berichten