Portret door de trouwfotograaf van Roos en Fabian

Roos & Fabian

De trouwfotograaf neemt foto's van de hele situatie


Ze kozen in de zomer van 2021 ervoor om te doen wat mogelijk was met de beperkingen van die tijd. In open lucht werd hun huwelijk voltrokken. Ondanks dat er rekening moest worden gehouden met de veiligheid van henzelf en hun gasten heeft dit echtpaar op een creatieve manier iets prachtigs weten te maken van hun trouwdag. Als fotograaf zijnde was dit oprecht een van de mooiste trouwdagen om te mogen vast leggen, zowel voor als tijdens de corona pandemie. 

Walk in bruiloft


Omdat het niet mogelijk was dat iedereen bij de ceremonie aanwezig was werd er voor de overige genodigden een walk-in-receptie georganiseerd. De gasten werden per gezin binnen gelaten, waar ze eerst een hapje en een drankje ontvingen (geen feest zonder eten!), daarna werd hun portret gemaakt in de studio de we op locatie opgezet hadden. Vervolgens konden de gasten een praatje maken met het echtpaar en hun ouders. En terwijl ze dat deden drukten we hun portret af zodat ze dat als cadeautje mee kregen.

Een geslaagde dag

Portret van Fabian door de trouwfotograaf
Portret van Roos door de trouwfotograaf

En dat was het zeker, een dag om nooit te vergeten. En dankzij een tastbare herinnering blijft het een dag waar zowel de gasten als het bruidspaar met plezier aan terug kunnne denken.

Kostbare momenten

Tijdens de dag begeef ik me onopvallend tussen de mensen en lukt het me om prachtige en tedere momenten vast te kunnen leggen, maar ook door op de juiste momenten (denk aan de portretten) de leiding te nemen kun je er zeker van zijn dat je na afloop gave foto’s van je dag hebt zonder dat je zorgen hoeft te maken of ik alles er op heb!

Bruidsfotograaf uit Kampen

Wil jij je trouwdag voor altijd vast laten leggen door een professionele bruidsfotograaf uit de omgeving Kampen en Zwolle? Fotograaf Jeffrey Wakanno staat voor jou klaar. Deze trouwfotograaf uit Kampen vangt voor jullie de totale sfeer van de dag, van kleine intieme details van de gasten en de locatie tot het fotograferen van jullie eerste momenten samen als getrouwde partners. Ik ben actief als bruidsfotograaf in de omgeving van Zwolle, Overijssel.