Home » Tarieven

Welkom in de studio!

We houden niet van stress, daarom is iedereen welkom in de studio voor een vrijblijvend gesprek en fotosessie. Je kiest de foto’s uit die je mooi vind en klaar!
Maak wel een afspraak, zodat ik de tijd voor je heb en je niet binnen komt wandelen als ik met iemand anders aan het werk ben : )

Voor ieder budget

Zelf foto’s uitzoeken

Diverse fotografiestijlen

Vrijblijvend en ontspannen

Dat is wat onze fotosessies zijn, in onze studio ben je altijd welkom om langs te komen voor een fotosessie. Daar vragen we niks voor. Dit is omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om kennis te maken met goede professionele fotografie. Je hoeft toch ook niet af te rekenen om een winkel binnen te mogen komen?

Koop wat je mooi vind

Bij ons koop je alleen de foto’s waar je enthousiast over bent, omdat het geen nut heeft om foto’s aan te schaffen waar je die je niet direct wilt delen met je vrienden of familie! En daar komt bij, als jij blij bent, dan ben ik blij! Win-win! Dat betekend dus ook dat je alle foto’s direct te zien krijgt. En ja, daar zitten ook de bloopers tussen.

Maar wat kost het dan?

Het is heel simpel, afhankelijk van het product dat je besluit te kopen. Je hebt dus zelf in de hand hoeveel je wilt uitgeven! Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op de productenpagina.

Veel gestelde vragen

Omdat we gek zijn op fotosessies! We willen graag zoveel mogelijk mensen een geweldige sessie bezorgen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat je blij zult zijn met de foto’s : )

We hebben een druk schema, en we willen iedereen die langs komt volledige aandacht geven. Je zou het niet fijn vinden als iemand binnen kwam terwijl we midden in de fotoshoot zitten. Daarom vragen we iedereen om van te voren een afspraak te maken 😀

Sinds 2017 ben ik me gaan specialiseren in portretten. Dat begon met mijn project in Drachten waar ik portretten maakte op straat van voorbijgangers en hen vroeg waar ze gelukkig van werden.

In 2019 heb ik de volgende stap gezet en ben ik begonnen met schoolfotografie. Waar ik het hele land voor doorreis. Ik heb ondertussen meer dan 125 scholen met succes en veel plezier bezocht. Als je rekent met gemiddeld 200 portretten per school, dan zou je kunnen zeggen dat ik het wel eens vaker heb gedaan.

In 2020 opende ik mijn eerste studio aan de Gasthuisstraat in Kampen. In 2021 zijn we verhuisd naar de huidge plek aan de Voorstraat, boven het Biermuseum.

Dat is altijd in overleg. In de praktijk hebben we best wel tijd om verschillende stijlen uit te proberen, afhankelijk van je voorkeuren. Je zit niet vast aan een keuze gelukkig.

Natuurlijk mag dat. Meeste mensen nemen twee outfits mee, maar meer is mogelijk hoor.

Vind je het goed als ik contact met je opneem?