Jeffrey Wakanno

Wak&6maart

Vandaag is het zes maart, en we gaan de zesde maand in met deze blog. We kijken terug op een halfjaar fotograferen, bloggen en schrijven. Wat heb ik geleerd, hoe en waarom ontwikkelde ik me op een bepaalde manier. Al met al een klein kijkje in de keuken.

 

Paars door Jeffrey Wakanno

De allereerste berichten waren simpel weg alleenstaande foto’s, neem deze van Wak&harm, alsof je eigen website zoiets is als je eigen Flickr of instagram! Sterker nog, in den beginne had ik nog geen enkel idee hoe alles moest heten, ik denk dat deze zoiets heeft geheten als “purple flower”. Op een gegeven moment kwam het idee van wak&co en dat “co” dan alles en iedereen kon zijn. Tot nu toe werkt het, en wat ik zelf een grappig effect vind is dat als ik mezelf op een of andere manier een beperking op leg, ik creatiever word in het bedenken van variaties op een thema ( notitie aan mezelf: vind een beperking voor een fotoproject. ).

oy! ik heb gewonnen lewis wakenco door Jeffrey Wakanno

Het eerste bericht met meer inhoud en een achtergrond verhaal vinden we in Wak&lewis. Waarom daar een verhaal bij zat heeft een tamelijk banale reden; SEO ( wat staat voor Search Engine Optimisation ). In die periode was ik druk bezig mijn website vindbaar te maken voor het ‘grote publiek’ ( ik kwam er per abuis achter dat deze site niet vindbaar was door zoekmachines zoals google, bing of yahoo ). En naast allemaal tips over het aanpassen van de webadressen kwam ik een artikel tegen waarin stond dat zoekmachines websites die veel tekst ( driehonderd woorden of meer ) bevatten veel hoger plaatsen dan websites met amper tekst ( mijn website voorheen ). Dan weet je het wel, je perst die driehonderd woorden er met moeite uit ( driehonderd en negen woorden om precies te zijn ). Fijn bijproduct van deze aanpak is dat ik nog iets heb gevonden waar ik plezier aan beleef, namelijk het schrijven van deze berichten en zo meer diepgang te geven aan mijn fotografie.

irene moed door jeffrey wakanno

Het eerste portret met mijn nieuwste lens kun je vinden in Wak&irene ( en ja ik heb die lens er eigenlijk niet meer afgehaald, tenzij ik echt een andere focale lengte nodig had, hier in de toekomst meer over ). Een leuke dag met leuke foto’s, wat kan een fotograaf zich nog meer wensen?

trouwfoto's van zichri en sietske, bruidsreportage door Alex Wakanno, portfolio voor wakenco en Wak&co

En in de categorie “meest bekeken” gaat de prijs naar Wak&trouwen. Stralende de foto’s van een schitterende dag met fantastische mensen die er een feestje van wisten te maken. En dat is wat je terug ziet op de foto’s! Alsof je de dag eventjes weer opnieuw kan beleven. Je snapt wel dat ik  met veel plezier de foto’s heb uitgezocht voor dit bericht.

little lynn making funny faces, isnt she an adorable baby? love her to pieces! Kleine lynn trekt gekke bekken! Wat een schatje is het toch!

En dan wil ik nog even mijn persoonlijke favoriet met jullie delen, Wak&lynneh. Een paar hoogtepunten gegrepen uit de eerste vijf maanden van wak&co. Dat de tijd vliegt wisten we al, maar dat de tijd zo snel zou gaan had ik niet verwacht toen ik hier aan begon. Dank jullie wel dat jullie me gevolgd hebben op mijn weg en ik hoop dat jullie nog een tijdje met me meelopen.

Laat hieronder in de commentaren horen wat jullie van deze weblog vinden, ideeën en suggesties zijn altijd welkom! 😀

P.S. ter vergelijking met de eerste verhalen, dit bericht telt nu zo ongeveer vijfhonderd en negenveertig woorden.

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

 

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ik lees altijd met veel plezier je nieuwsbrief. Vooral zo doorgaan! Mijn favoriet is de Wak & Co met de paarden. Leuk om te lezen en vooral prachtige foto’s. Op naar het volgende half jaar.

    1. Dankje wel Farisa! Blij te horen dat je die zo leuk vind 😀 ik moet maar eens vaker iets met paarden doen haha 🙂
      Op naar het volgende halfjaar! 😉

Reacties zijn gesloten.