wakenco awesome wallpaper

\(^-^)> Wak&co Monthly

Dames & heren,

we hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat onze geliefde maand Augustus ons binnen een paar uur gaat verlaten, het goede nieuws is dat Wak&co nog net optijd is met het presenteren van een nieuwe rubriek; \(^-^)> Wak&co Monthly <(^-^)/ ( dat laat zich vertalen als “Wak&co Maandelijks” ). Iedere maand, op de laatste dag van de maand presenteert Wak&co een nieuwe wallpaper of een bureaublad achtergrond voor de trouwe lezer ( kom je hier voor het eerst, dan is dit de kans om een terugkerende lezer te worden en elke maand verrast te worden door nieuwe achtergronden! Laat je email adres achter in het formulier hier onder aan de pagina ).

Hoe werkt het?

rechtermuisklik op de afbeelding naar keuze, “sla link op als” en voila ( niet “afbeelding opslaan als” want dan krijg mindere kwaliteit afbeelding binnen ). Lukt dit niet? Druk dan gewoon op de afbeelding, zodra hij geopend is kun je dan alsnog “afbeelding opslaan als” gebruiken om de afbeelding te downloaden. Heel veel plezier er alvast mee!

We beginnen deze maand met drie bestanden, om te beginnen het complete bestand; perfect voor iedereen die het heerlijk vind om pixels levensgroot te bekijken, het zijn er namelijk 24.064.000 \(^-^)/

wakenco awesome wallpaper
1920×1080

De volgende afbeelding is een wat bescheidener variant en telt er “slechts” 2.073.600, en is geschikt voor iedereen met een full HD scherm!

wakenco awesome wallpaper
1920×1080

En last but not least; 2304×1440, dit zou perfect moeten zijn voor iedereen met een gloednieuwe 12 inch macbook 256 GB ( of elk ander retina scherm eigenlijk ).

wakenco awesome wallpaper
1920×1080

Word een trouwe lezer,

of niet en kom alleen maar gratis wallpapers downloaden. Hoe dan ook, laat hier je emailadres achter! 😀

Kleine actualiteiten

Hoe minder ik schrijf, hoe drukker ik het heb en hoe beter het met me gaat! Momenteel ben ik bezig met verschillende opdrachten, komende zaterdag ben ik zelfs te vinden op de Oud Ambachten Dag te Harkema! Je kan in kleding van vroeger op de foto, wie wil dit nou niet? Hopelijk zien we elkaar! 😀

vriendelijk gegroet,

Jeffrey Wakanno

Vergelijkbare berichten