theo en mindy loveshoot recensie beoordeling

Wak&loveshoot – Theo & Mindy

( Welcome dear international reader, in the past we experimented with automated translations but the time has come for hand written translations, don’t hesitate, go on, everything below this line will be in Dutch )

Zoals jullie in de kleine actualiteiten konden lezen zijn we afgelopen maand bezig geweest met het maken van loveshoots ( dat is een fotoshoot voor koppels ). Door weer en wind zijn tientallen koppels gefotografeerd en de tijd is aangebroken om het resultaat met jullie te delen.

Theo & Mindy in het thalen park te drachten door jeffrey wakanno

Dit zijn Theo en Mindy, en één van de eerste stellen die we fotografeerden. Ondertussen al jaren samen en het is echt iets kostbaars om te zien.

Theo & Mindy in het thalen park te drachten door jeffrey wakanno

Wat zo leuk aan dit stel is, is dat ze gewoon plezier hebben met elkaar. En dan hoef je als fotograaf nog maar weinig te doen. Je laat ze zien hoe en waar ze kunnen staan of zitten en de rest doen ze zelf. En ik denk dat dat een van de belangrijkste dingen is om in gedachten te houden als je ooit zelf een fotoshoot wilt laten maken; wees ontspannen en zoek een fotograaf waar je je op je gemak bij voelt.

Theo & Mindy

Want je gaat het zien, je gaat het simpelweg terug zien op de foto’s. Als je zou moeten kiezen tussen helemaal tiptop en opgedoft maar niet op je gemak, en alledaags maar ontspannen. Kies dan voor het laatste, want leuke foto’s maken gaat niet lukken als je geïrriteerd raakt of als je je opgelaten voelt.

Theo & Mindy

En dat is wat zo geweldig was aan dit stel, ze zijn gewoon dolgelukkig met elkaar en hebben samen plezier. Het gebeurde meerdere keren dat je met z’n drieën in een deuk ligt, simpel gezegd, beter kun je het niet treffen!

Een paar week terug hebben wij een loveshoot gehad bij jeffrey. Ontzettend leuk en ontspannen. We zijn ook erg blij met het eindresultaat

Beoordeling: ★★★★★ ( VIJF sterren )

( Lees deze beoordeling en andere op facebook )

Theo & Mindy gemaakt door Jeffrey Wakanno in het thalen park te drachten

Doordat we tijd nemen kunnen we ook ontspannen en op ons gemak foto’s maken. Fotoshoots zoals deze duren ongeveer een halfuur, maar doordat we uur per koppel inplannen hebben we tijd om rustig te praten en elkaar te leren kennen. En daar komt bij dat we dan ook tijd hebben voor eventuele ideeën en inbreng van het koppel zelf.

Kleine actualiteiten

De meeste geplande loveshoots hebben nu plaatsgevonden en het ontwikkelen van de foto’s gaat voorspoedig. Daarnaast hebben we vorige week dinsdag een trouwerij vastgelegd in 1708 foto’s die stuk voor stuk verwerkt moeten worden.

We zijn echt heel blij met al deze drukte en we danken alle koppels voor het vertrouwen dat ons gegeven is om deze bijzondere momenten vast te mogen leggen.

Wil je ook een fotoshoot met je geliefde?

Neem dan contact met me op met het onderstaande formulier of bel me; 06 403 57 329. Verder kun je me altijd via facebook bereiken, mailen mag ook, doe dat dan naar: wakanno.11-7@live.nl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

koppel fotoshoot door Jeffrey Wakanno in het thalenpark te drachten

Jeffrey Wakanno dankt u voor uw aandacht, en wenst u nog een prettig vervolg van uw dag.

 

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.