portret meisje in klederdracht

Wak&oude ambachten II

oud-ambachten-harkema-jeffrey-wakanno-01
en zo ben je opeens het middelpunt van de belangstelling, het geeft niet, je doet het goed ;D

De oud ambachten dag bestond natuurlijk niet alleen uit het maken van de portretten, een belangrijk onderdeel, misschien wel de grootste trekpleister was de kinderwagen parade. Dames in alle soorten, maten en leeftijden bedienden de uitbundige stoet kinderwagens, de een nog flamboyanter dan de ander. Van karig tot luxe, met echte rubberen banden tot uitgebreid met compleet veringssysteem.

Een complete verzameling van toestellen die ons meenamen terug in de tijd, en lieten zien hoe de mensen lang vervolgen tijden leefden. Zo zie je waar we als samenleving vandaan zijn gekomen, en hoe goed we het nu in vergelijk hebben. Terwijl ze vroeger tevreden en zelfs gelukkig waren met dingen die we nu onder de noemer “camperen” zouden plaatsen.

Het is heerlijk om zo een stapje terug in de tijd te nemen, te zien, te horen en te proeven hoe het was. Te genieten van de verhalen die de standhouders je weten te vertellen, hoe ze zich bekwaamd hebben in hun ambacht, gegroeid zijn in hun ding ( en wat dat dan ook moge zijn, van rietdekkers tot houtbewerkers, van ambachtelijke bakkers tot palingrokers ).

Het was prachtig om te zien hoe ieder zijn eigen dingetje deed, maar door dit samen te doen toch een gehele complete beleving te creëren, een unieke ervaring waar je uit de gejaagde wereld kan stappen in een gezellige en ontspannen oase waar het toch bruist van de activiteit. Een geweldig uitje voor jong én oud! portret meisje in klederdracht

Dan word het nu tijd voor de overige foto’s van de dag! Alvast heel veel plezier ermee gewenst. Voel je vrij ze te gebruiken op social media, als profiel foto of gewoon op te slaan op je mobieltje. Mocht je er nou zelf tussen staan en wil je de foto graag geprint ontvangen, of zelfs op een canvas afgedrukt aan de muur willen hebben, laat het me dan weten via het formulier hier direct onder.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kleine actualiteiten

Het is warmer en drukker dan ooit in september, en voor wie zich afvraagt wat wakenco nog in petto heeft, hier een klein overzicht van de artikelen die je in de nabije toekomst kunt verwachten!

  • Wak&harderwijk – vijf portretten vanuit het pittoreske, je raad het al, Harderwijk!
  • Wak&dolfinarium II – het lang verwachte vervolg op het veelbesproken artikel over het dolfinarium
  • Wak&harkema – een straatreportage vanuit het gezellige Harkema, mocht je me tegen komen, lach! en wie weet vind je je portret hier weer terug 😀
  • Wak&trouwen – een portfolio met prachtige trouwfoto’s

Mocht je ideeën of suggesties hebben over hoe dingen beter zouden kunnen, of als je een bepaalde reportage zou willen zien, laat het me weten! Dat kan zowel in het onderstaande formulier of via de commentaren!

In ieder geval dank ik jullie allen weer voor jullie aandacht, dank je wel 😀

vriendelijk gegroet,

Jeffrey Wakanno

Vergelijkbare berichten