make an impact by Jeffrey Wakanno Wakenco

Wak&vrienden

( For non-Dutch people there is an English translation right over here.
Disclaimer: This is an automatic generated translation and we’re testing this out, so if the link is broken or anything, please let me know. )

Het plan was simpel, we zagen op instagram een fotootje langskomen van een kennis tussen de kersen bloesem. Hem opgezocht en gevraagd of hij in hemelsnaam nog wist waar hij die foto gemaakt had; die locatie was echt te gek en uniek! De dag erop uit op verkenning, vier man ( of liever gezegd 3 man en een dame ) sterk om te kijken of deze locatie echt zo mooi was als we hoopten!

Vanuit Lelystad vertrokken we, lichtelijk bezorgd; het weer viel tegen. Het was bewolkt en het leek snel donker te worden. Niet de ideale omstandigheden voor een fotoshoot, maar toen we eenmaal onderweg waren zagen we de zon langzaam onder gaan en het licht! ow het licht was geweldig! Het enige wat we nu nog nodig hadden was de locatie en we konden aan de slag!

Ongekend toen we Almere inreden en onze navigatie aangaf dat we nog maar 700 meter te gaan hadden en de moed ons in de schoenen zonk toen we niks zagen.. en ja toch! Daar in de verte net boven de andere bomen zien we de roze wolken van de japanse kersen! We werden gek! Het was schitterend, alsof we een attractie park naderden zo voelde het! Nog iets van een uurtje van het mooiste licht over moesten we aan de slag.

brunette with cute white dog jeffrey wakanno fotografie japanese cherry blossom

Of het zo mooi was als we gehoopt hadden? Dat niet, het was stukken beter! 😀 en geen zorgen, die hond hebben we niet zomaar van de straat geplukt, Mómo hebben we meegenomen! Die prachtige sunflare konden we wel zo van de straat plukken.

beautiful girl under the cherry blossoms

Wat deze locatie mede uniek maakt is dat de kersen maar een tijdje bloeien, het kan zomaar volgende week weer voorbij zijn.

young man with white dog under cherry blossom

 

Een unieke locatie in zowel tijd als ruimte, combineer dat met unieke mensen en unieke technieken en je krijgt deze beelden.

friends with girl waiting with dog under the japanese cherry blossoms

 

Ik had nooit durven dromen dat deze locatie zo geschikt was! En samen hebben we ons kunnen uitleven en echt alles kunnen fotograferen wat we konden bedenken. Heel eerlijk gezegd hebben we zelfs te veel foto’s voor één bericht!

impact fotografie door jeffrey wakanno

Daarom hebben wij ervoor gekozen alleen de foto’s die de meeste impact maken te tonen ( voorlopig ).

true friends together by jeffrey wakanno

Helaas moeten we meedelen dat de groep niet meer compleet is, Niels en Roel zijn weggeblazen. Heeft u ze recentelijk nog gezien neem dan alstublieft contact met ons op. Ze zijn voor het laatst laagvliegend in de regio van Almere waargenomen.

Kleine actualiteiten:

Ik ben de komende maand druk bezig met het maken van loveshoots in de regio Drachten. Gisteren zijn de eersten geweest en ben op het moment nog bezig met het verwerken van alle foto’s!

Mocht je dit lezen en denken, ik zou ook graag een loveshoot met mijn betere helft willen? Neem dan contact met op! U kunt me bereiken op het volgende email adres wakanno.11-7@live.nl of telefonisch 06 403 57 329.

Of voel je vrij om me op facebook een berichtje te sturen! Het kan allemaal! 😀

Dank u wel voor uw aandacht en ik wens u nog een fijne avond 🙂

PS. We zijn ook bezig geweest met het optimaliseren van de website voor mobiele bezoekers, dat betekend dat de pagina’s sneller zouden moeten inladen en minder data gebruiken dan voorheen ( dit is het eerste bericht dat geoptimaliseerd is ). Mocht u problemen ondervinden met de nieuwe optimalisatie laat het ons dan weten.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Reacties zijn gesloten.