\(^-^)> WAK&CO MONTHLY

Dames & heren,

het heeft even geduurd maar de maand is weer tot een einde gekomen en is de tijd aangebroken om de nieuwe wallpaper van de maand te presenteren! Voor wie de nieuwe rubriek nog niet kent het komt neer op het volgende: iedere maand, op de laatste dag van de maand presenteert Wak&co een nieuwe wallpaper of een bureaublad achtergrond voor de trouwe lezer ( kom je hier voor het eerst, dan is dit de kans om een terugkerende lezer te worden en elke maand verrast te worden door nieuwe achtergronden! Laat je email adres achter in het formulier hier onder aan de pagina ).

Hoe werkt het?

rechtermuisklik op de afbeelding naar keuze, “sla link op als” en voila ( niet “afbeelding opslaan als” want dan krijg mindere kwaliteit afbeelding binnen ). Lukt dit niet? Druk dan gewoon op de afbeelding, zodra hij geopend is kun je dan alsnog “afbeelding opslaan als” gebruiken om de afbeelding te downloaden. Heel veel plezier er alvast mee!

Het eerste bestand ( we hebben weer drie bestanden deze maand, voor elk wat wils ) is voor iedereen met een full HD scherm ( 1080p ).

1920×1080

De twaalf inch retina schermen zijn perfect voor het volgende formaat achtergrond:

1920×1080

En mocht dit nog niet genoeg zijn dan kun je hieronder het volledige bestand downloaden met een resolutie van maar liefst 6016×4000 pixels!

1920×1080

Krijg nieuwe achtergronden in je mailbox!

Laat hier je email adres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden met nieuwe artikelen, achtergronden, straatportretten en overige aanbiedingen! 😀

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

Vergelijkbare berichten