annemarie in het portret van drachten door fotograaf jeffrey wakanno

“Wat me echt heel gelukkig maakt is mijn tantezegger.”

Met vastberaden tred loopt Annemarie ( 37 ) door Drachten, ze weet waar ze staat en heeft een eigen kijk op rijkdom en wat belangrijk is in haar leven.

annemarie in het portret van drachten door fotograaf jeffrey wakanno

Wat maakt jou een gelukkig mens?

“Dat zijn niet de grote dingen, maar juiste de kleine dingen in het leven, zoiets als dat mijn huisje mijn thuis is, van een setje nieuwe sokken of een knuffel van iemand die me dierbaar is, dat maakt me echt blij. Niet dat sokken nou perse zo speciaal zijn maar ik bedoel te zeggen dat het juist niet materiële dingen zijn die me gelukkig maken. Sokken zijn natuurlijk wel materieel maar je snapt wel wat ik bedoel toch?”

Ja, ik volg je aardig hoor.

“Ja, waar het op neer komt is eigenlijk dat ik geen dure dingen nodig ben om gelukkig te zijn, natuurlijk vind ik winkelen wel leuk hoor, hahah ben wel echt een shopper ook, dus ik vind het wel echt heel leuk, maar er is meer wat me gelukkig maakt, niet alleen dat. Wat me echt heel gelukkig maakt is mijn tantezegger, ik noem hem wel eens mijn kleine antidepressiva, want wat hij in mijn leven brengt, dat noem ik pas rijkdom. Ja hij is mij echt heel dierbaar.”

Ontdek ook het verhaal achter deze mensen:

Anne in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno
“Het kleine spul he”
Nouha Ckr en Zainabb_iq in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Een boek!?”

Vergelijkbare berichten