André bom in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

“We beginnen hier een outlet!”

Leegstand is een van de dingen waar ik triest van kan worden, vooral als het gaat om mijn voormalige lievelingswinkel ( yep freerecordshop is niet meer wat het geweest is ). Hoe dan ook, het is altijd goed om bedrijvigheid te zien terug keren in voormalige-lievelingswinkel-panden ( ja, dat is een woord ) !

André bom in het portret van drachten door Jeffrey Wakanno

Ik moet eerlijk toegeven dat het een ietsiepietsie nieuwsgierigheid van mijn kant was om te gaan staan kijken bij mensen die stonden te kijken in het lege winkel pand. Hoe dan ook, als we toch bezig waren kunnen net zo goed een portret maken en vragen wat ze van plan zijn.

“We beginnen hier een outlet!”

Dat klinkt goed!

“Ja, dat is het ook! We houden van aanbiedingen, we hebben eerder iets gedaan met allemaal drones! En nu gaan we kijken of we hier wat kunnen opbouwen.”

En laten we hopen dat het gaat lukken! Drachten word steeds mooier, en dat mag nog wel zo even door gaan. En uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat als alles goed gaat de nieuwe zaak komende week al open gaat. Hoe dan ook, dit was het portret van Drachten, waar we elke tweede dag een voorbijganger ( of twee ) beter leren kennen.

 

Een raar hoofd, portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Een raar hoofd!”
Komt dit online was het eerste dat ze vroeg
“Komt dit online?”

Vergelijkbare berichten