Home » Over

Jeffrey Wakanno

Dit is hem dan, de fotograaf. Gebruik de knoppen hieronder om Jeffrey een berichtje te doen.

De fotograaf

In 2015 begon ik fotografie serieus te nemen, geïnspireerd door het fenomeen straatfotografie zocht ik de straten van Drachten op in zoek naar fotogenieke momenten en steeds meer neigde ik naar het fotograferen van de mensen die ik ontmoette, ik maakte hen portret en zo verzamelde ik verhalen, en zo werd het langzaam aan 2017 en werd het tijd voor een nieuw project; het portret van Drachten. Dingetje waar ik echt wel trots op was is dat de serie verscheen in de Drachtster Courant!

In 2018 trouwde ik met mijn meisje Merle en vonden we een huisje in Kampen, en ik kan je vertellen het eerste jaar is een drukte van jewelste, maar in 2019 werd het tijd voor de volgende stap en kwam ik in contact met Nieuwe School Foto, voor hen ging op pad langs scholen door heel het land, van Spijkenisse tot ver boven Groningen, en er gaat nog best veel boven Groningen heb ik gezien, haha! 

Maar hoe gaaf het is om te reizen met je studio, er is iets magisch in het hebben van je eigen plekje, en eind 2020 vond ik zo’n plekje in Kampen, aan de Gasthuisstraat, maar het was niet helemaal de uiteindelijke plek voor mij, en het was weer tijd om op pad te gaan met de studio en dit idee, te parkeren voor een betere tijd. 

Ondertussen ontwikkelden mijn maat Fabian en ik PetPic, geen kinderen, maar huisdieren, geen scholen, maar grotere winkels.

Ben je eigenaar van een betere dierspeciaalzaak en lijkt het je wat om je klanten iets extra’s te bieden? Neem dan contact op en dan kunnen we wat regelen!

Toch bleef het kriebelen, een eigen plek om mijn ding te kunnen doen. Betere kwaliteit, rustiger en meer ontspannen voor mijn klanten, en dus ging ik eind 2021 toch weer op zoek naar een geschikte plaats voor een studio. 

Dankzij mijn vrouw vonden we een pand dat beter bekend staat als het Huys der Kunsten, met een schitterende ruimte; ik weet nog, toen we binnen stapten we verkocht waren. 

De fancy foto studio

En dat brengt ons in november 2021, de fancy foto studio is een feit en we zijn er klaar voor, en we hebben het comfortabel druk, totdat we ons natuurlijk weer in een lockdown bevinden, het lijkt weer hetzelfde verhaal te worden als een jaar geleden. Op het moment van schrijven worden de regels versoepeld en word steeds meer mogelijk. We zorgen ervoor dat we veilig open kunnen en daarom heetten we je van harte welkom! Kom langs in de studio, en laten we iets moois maken!

Kom eens kijken:

Vind je het goed als ik contact met je opneem?