Het Portret van Drachten

Dit is het portret van Drachten, waar we elke keer een voorbijganger iets beter leren kennen. We krijgen een kijkje in zijn of haar leven, waar wordt die persoon nou gelukkig van? Wat brengt hem of haar op straat? Het zijn de mensen die we in het dagelijks leven straal voorbij lopen omdat we te druk zijn met onze eigen dingen, maar wie zijn ze nou eigenlijk? Leer ze iets beter kennen en ontdek dat hoewel we allemaal verschillend zijn, we ondanks alles toch ook erg op elkaar lijken.

“Dat is toch zo?”

“Is dat voor hobby?” vraagt ze terwijl ik haar voorbij loop in het Thalenpark, nee antwoord ik. Ik ben aan het werk voor de Drachtster Courant, die rubriek die jij, beste krantlezer, nu leest ben ik aan het maken. Julita vroeg zich af hoe het zat met al die verhalen, het is heel simpel; ik…

Lees verder “Dat is toch zo?”