fancy foto shoot!

via deze pagina kun je je inschrijven voor een fotoshoot in de maand juli. 

Je gaat samen met de fotograaf foto’s maken, in verschillende stijlen (daarover hieronder meer). Je krijgt alle foto’s te zien en zoekt uit wat je mooi vindt. Hiervoor betaal €15,- per foto en deze foto ontvang je digitaal, geschikt voor social media, en prive gebruik. 

Daarnaast kun je kiezen om je uitgekozen foto’s af te laten drukken. Dit kost extra, maar afhankelijk van hoe je het afgedrukt wilt hebben! 

Klinkt dat goed? Maak dan een afspraak!

Nog wat handige informatie

Jeffrey Wakanno heeft veel ervaring in het fotograferen van koppels, kinderen en gezinnen, niet perse in die volgorde. Hieronder vind je een overzicht van de meest gekozen fotostijlen. 


high key

Hou je van een vrolijke en frisse uitstraling? Dan is de high key look wat je zoekt, door een wit uitgelichte achtergrond zorgen we ervoor dat jij op een heldere manier écht tot je recht komt. 

Draag je graag witte kleding? Geen zorgen, je valt niet weg tegen de achtergrond omdat die puur wit gemaakt wordt. Hoe dat precies werkt legt de fotograaf jullie graag uit tijdens de sessie.

Chrome look

Eén van de favorieten van elke fotosessie! Heb je een baby? Dan wil je echt de vader in deze pose zien. Of jezelf natuurlijk, doet het ook heel goed! 


Low key

Hou je meer van donkere achtergronden? Ook dit is mogelijk bij de fotograaf! Iets dramatischer, met dieper contrast! 

Gelled

Deze stoere look is mogelijk in je favoriete kleuren! Vraag de fotograaf naar de mogelijkheden, hij kent nog wel een paar trucjes! 😀