portret van drachten veerle de vries door jeffrey wakanno de fotograaf
|

“Ik hou van paardrijden, en van vechtsport.”

Ze was niet de eerste dame die antwoordde dat ze van paardrijden hield, maar wel de eerste ( en voorlopig nog ) de enige die daarnaast nog aan vechtsport doet.

“Dingen die me blij maken, als in een hobby bedoel je? Nou ik hou van paardrijden, en van vechtsport”

portret van drachten veerle de vries door jeffrey wakanno de fotograaf

Okay, dat is een aparte combinatie, hoe kwam je op het idee als ik vragen mag? ( meeste dames beoefenen één van beide sporten, voor zo ver mij bekend is dan )

“Hahah nou ja het komt zo, mijn broer doet ook aan een vechtsport.”

Ah, en toen dacht je dat kan ik ook?

“Ja precies! Wat hij kan, kan ik ook, en beter hahah”

Dus heren, kies je activiteiten zorgvuldig, het kan zomaar zijn dat je je kleine zusje inspireert en ze er nog beter in word ook. Niet dat daar in principe iets mis mee is natuurlijk, we zijn namelijk gek op dames die zichzelf kunnen redden, de vraag is alleen of onze trots het kan verkroppen. Dus mocht je mannelijkheid niet zo goed tegen een stootje kunnen dan kan ik een sport als schaken aanbevelen; het is minder pijnlijk als je daarin verslagen word door je zusje ( let op het woord “minder” )

Ondertussen in drachten, moeder en dochter die gek zijn op gamen.
“Ik ben gek op games, en zij ook!”
Jowan verteld hoe hij zijn obstakels overwint en doelen in zijn leven haalt
“Ik weet wat verliezen is”

 

 

 

 

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]

Vergelijkbare berichten