Margriet Bouma - Jeffrey Wakanno straatfotografie
|

“Je hebt me eerder gefotografeerd!”

“Daar bij het Raadhuisplein tussen de gebouwen, samen met mijn vriend, toen het nog mooi weer was! En ja hahah ik zag er toen totaal anders uit.”

En daar zijn verschillende dingen over te zeggen, allereerst is deze dame niet onbenaderbaar; anders had ik haar niet een tweede keer aangesproken. En ik loop blijkbaar al zo lang door Drachten rond dat ik mensen opnieuw begin tegen te komen; dat maakt het alleen maar leuker! Maar laten we kijken wat ze nog meer heeft te vertellen!

Margriet Bouma - Jeffrey Wakanno straatfotografie

“Ik hou van tekenen en schilderen, maar helaas heb ik er door mijn opleiding niet heel veel tijd voor. En wat mijn dromen zijn, tja heel veel dingen natuurlijk, zoals een wereldreis ofzo. Maar wat ik echt graag zou willen is om naar de kunstacademie te gaan. Het zou echt gaaf zijn als ik er ooit iets mee zou kunnen doen. Er is alleen vrij weinig werk in, je moet echt net de juiste personen tegen komen en het kwartje moet vallen en dan, POEF loopt alles hahah!”

En daar heeft ze gelijk in, dus dames en heren is er iemand die een kunstenares  nodig heeft, in Drachten lopen ze rond!

Ondertussen in drachten, moeder en dochter die gek zijn op gamen.
“Ik ben gek op games, en zij ook”
Jowan verteld hoe hij zijn obstakels overwint en doelen in zijn leven haalt
“Ik weet wat verliezen is”

 

 

 

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]

Vergelijkbare berichten