Jeffrey Wakanno macro

Wak&frozen

Lettt ittt gooooooooooo! Ow hai ‘:D

Nee dit gaat niet over een of andere Disney film; ik wil graag de volgende foto’s met jullie delen. De afgelopen tijd hebben we gezien dat zowat heel noord-nederland bevroren was en ( als je je niet op glad ijs begeeft ) de perfecte kans om de prachtigste beelden vast te leggen.

Groene rozen tak met ijslaag door de ijzel in januari, prachtige natuur in harkema

De ijzel slaat genadeloos toe, en bevriest al het groen zonder pardon. In ijs gehulde rozenstruiken zijn opeens iets minder prikkelbaar dan voorheen. Toch als je goed kijkt zijn ze niet helemaal aaibaar; de stekel steekt toch net genoeg uit om bomenknuffelaars en ander gespuis op veilige afstand te houden. ( Iraanse bomen blijken toch knuffelbaarder )

frozen leaves in the winter still green and alive yet frozen in time forever by jeffrey wakanno

De laatste bladeren blijven zo toch net wat langer groen. Tenminste houdbaar tot 2025.

wakanno white and green macro of snow and grass shining beauty of nature and pure contrast

Deze foto is genomen van een plukje mos niet groter dan een kootje van de gemiddelde tweeëntwintig-jaar-oude-blanke-man. Als ik je zeg dat groen mijn lievelingskleur is, dan bedoel ik dit; hier kan ik echt gelukkig van worden. Normaliter zie je deze in het verste gras in de lente, ben er nog niet over uit of dit erg vroeg is, of erg laat. Maar het is er en daar kunnen we van genieten.

Bedankt voor het lezen, en voel je vrij om dit te delen met vrienden en familie! 😀

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

Vergelijkbare berichten