Jeffrey Wakanno baby girl

Wak&lynneh

Eén van de voordelen van weinig tijd hebben om te fotograferen is dat je moet fotograferen zodra je de kans krijgt. Dat is een van de lessen die ik probeer toe te passen. Veel tijd om er op uit te trekken en foto’s te plannen heb ik niet, dus zorg ik dat ik mijn camera altijd bij me heb. En dan kun je de momenten pakken als je ze tegen komt. En geloof me, dit had ik nooit kunnen plannen!

kleine lynn kijkt in de rondte, wat doe je daar ? cute and lovely newborn, well actually not newborn but still so so cute ;3 just look at her !

Deze kleine meid is druk aan het rondkruipen en begint al te staan! Je ziet haar kijken en de wereld ontdekken. Dat zorgt voor de mooiste situaties, jammer dat ze niet altijd zo blijven.

little lynn making even more funny faces with the blonde beauty melanie in the background xD hope nobody reads this >_< kleine lynn met melanie in de achtergrond

En dan zet je haar op schoot, dan is het gekkebekken trekken geblazen! Hahah als er iemand de show stal dan was zij het wel.

little lynn making funny faces, isnt she an adorable baby? love her to pieces! Kleine lynn trekt gekke bekken! Wat een schatje is het toch!

En ook op deze leeftijd hebben ze zo al hun voorkeuren, dit speeltje vond ze duidelijk niks! ( dit was de derde keer dat ze dat gezicht trok, maar tegelijkertijd ook de laatste keer, dus dit was de kans om het vast te leggen. Een tel later en ik had deze kans gemist! )

lynn playing with her mother cute couple daughter and mother having lots of fun, cute and adorable ;D

Samen met haar moeder nog een rondje door de kamer, dit zijn de foto’s waar ik het meest tevreden mee ben, niet omdat ze perse technisch perfect zijn, maar omdat het gelukt is om zoveel emotie te kunnen vangen.

 

Welke momenten vind jij de moeite waard om te fotograferen?
Deel het hieronder in de commentaren! 😀

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

Vergelijkbare berichten

3 reacties

    1. Leuk om te horen! 😀 daar doe ik al een tijdje wat extra m’n best op 🙂
      Bedankt 😀 en blij dat jullie het leuk vinden 😀

Reacties zijn gesloten.