Ondertussen in drachten, waar hij het meeste plezier aan beleefde was dat hij weer kon lopen
|

“Dat ik weer kan lopen”

Waar beleeft u het meeste plezier aan tegenwoordig? Hij dacht even na en zegt dan; dat ik weer kan lopen. Ik ben 91 jaar en kon alles nog, ik fietste, bezocht voorstellingen en kon me goed redden totdat ik op een kwade dag viel. Ik kon helemaal niets meer, en we waren zelfs even bang dat het nooit meer iets zou worden. Maar moet je nu zien! Ik loop weer en kan zelfs nog mijn boodschapjes doen. Ik kan niet alles maar wel steeds meer en daar ben ik heel blij om. Maar dat project van je, komt dat ook in de Drachtster Courant?

Ondertussen in drachten, waar hij het meeste plezier aan beleefde was dat hij weer kon lopen

Hahah nee nog niet zeg ik, maar ik ga het wel proberen er in te krijgen. Maar het is sowieso op internet te bekijken, maakt u ook gebruik van internet? ( je weet het namelijk nooit zeker zodra mensen een bepaalde leeftijd bereikt hebben )

Jazeker gebruik ik dat!

Helemaal geweldig! Dan kunt u uw artikel vinden op wakenco.com! Kijk op het kaartje wat u van me gekregen heeft voor het webadres.

Dat is handig, ik ga het zeker opzoeken! Nou dan ga ik weer verder met mijn boodschappen, fijne dag nog toegewenst!

En zo zie je dat achter iedere persoon een verhaal schuilt, wat je op het eerste gezicht niet zou verwachten. Neem de tijd eens en maak een praatje met die ene meneer die je langs ziet lopen of de mevrouw die op dat bankje zit en je zult versteld staan van wat je zult horen en hoe je elkaar beter kunt leren kennen.

Komt dit online was het eerste dat ze vroeg
“Komt dit online?”
Dewi Blom ondertussen in drachten door Jeffrey Wakanno
“Zeg maar dat dit meisje heel creatief is!”

 

 

 

 

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]

Vergelijkbare berichten