Ondertussen in drachten Straatportret
|

Hij komt uit de Harkema!

Afgelopen maandag kwam het te sprake of mensen dit wel willen, en dat keiharde cijfers ontbraken, maar ik ben trots te mogen vermelden dat we cijfers binnen hebben. Keiharde!

Op de straten van Drachten sprak ik dit koppel aan, ongeacht de temperatuur liepen ze toch lekker in het zonnetje ( dit beïnvloed de keuze om mee te werken altijd ten goede ).

Ik legde hen kort uit wie ik ben en wat ik zoal doe; namelijk het maken van portretten van de mensen uit Drachten die ik op straat ontmoet.

“Nou dat is heel mooi, ga jij maar mooi op de foto!”

Ondertussen in drachten Straatportret

En zo kwam het dat meneer alleen op de foto staat en zijn vrouw hem aanmoedigend toesprak ( vanachter mijn rug ). Maar we hebben nu wel een duidelijk antwoord op de vraag hoeveel mensen dit willen. In het zonnetje bedraagt het percentage 50 procent. Het is altijd fijn om duidelijke cijfers te hebben, voor als het weer eens gevraagd word.

Om weer terug te komen op de meneer, nadat hij m’n kaartje grondig bestudeerde riep hij verbaasd uit:” Hij komt uit de Harkema! Uit de Harkema!” Jazeker meneer, al meer dan 20 jaar.

Na een aantal foto’s en enkele instructies van vrouwlief om juist te glimlachen vervolgde het koppel vrolijk hun weg.

Jowan verteld hoe hij zijn obstakels overwint en doelen in zijn leven haalt
“Ik weet wat verliezen is”
Dewi Blom ondertussen in drachten door Jeffrey Wakanno
“Zeg maar dat dit meisje heel creatief is”

 

 

 

 

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]

Vergelijkbare berichten