twee dames uit drachten waarvan eentje met een gebroken arm
|

“Maak er maar een beter verhaal van”

Wat moeten we doen? vraagt het rechter meisje; jullie hoeven alleen maar in de camera te kijken en dat is alles, beetje dichterbij elkaar zou wel mogen, jullie zijn vriedinnen toch? Alleen wat is het verhaal achter die arm?  Een ongeluk gehad?

twee dames uit drachten waarvan eentje met een gebroken arm

“Nou kijk, ze is gevallen met de fiets.” Ah tja, dat is niet zo spectaculair zeg ik.

“Maar ze is gevallen over een klein stukje ijs, weet je wel? Ow dat klinkt ook niet zo interessant, dus maak er maar een beter verhaal van!”

Okay ik ga wat proberen hoor, het is op ijs gebeurd hè? En ehm, fietsen is een sport! Dus je zou kunnen zeggen dat het een wintersport ongeluk was, hoe klinkt dat dames? Ik geloof dat de dames er wel mee konden leven, ze hadden er niet minder plezier om.

Dus dames en heren, deze jonge dame heeft haar arm gebroken in een verschrikkelijk wintersport ongeluk, we hopen dat ze er nog ooit boven komt en wellicht door kan gaan met haar leven, maar we vrezen voor het ergste. We hebben een noodlijn voor haar opgezet en je kunt nu geld doneren om deze arme dame te helpen! Doneer nu via deze paypal link: Doneer voor Wintersport Ongeluk. We zijn u erg dankbaar voor alle hulp voor deze jonge dame.

Al met al zou ik zo zeggen dat ik er toch wel een beter verhaal van gemaakt heb. Hebben jullie nog suggesties hoe dit verhaal verbeterd zou kunnen worden? Laat het me weten in de commentaren ( je kunt ze plaatsen onder deze pagina ) en wie weet doen we nog iets met de leukste ideeën!

[stag_sidebar id=’ondertussen-in-drachten’]


disclaimer: zoals je zult begrijpen is deze vraag om donaties een grapje, mochten jullie nou echt gedoneerd hebben, hartelijk dank daarvoor.


 

Vergelijkbare berichten