fotoshoot recensie door Mees Mars

Wak&loveshoot – Tim & Mees

( Welcome dear international reader, this article is translated into English for your convenience )

Dit zijn Tim en Mees, een energiek en vrolijk stel dat belangstelling had voor een loveshoot. Ondanks het ‘robuuste’ weer zoals je dat zou kunnen noemen hadden ze er schik in, en als het ergens niet aan ontbrak was het enthousiasme! Heerlijk om mee samen te werken.

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Het duurde niet lang voordat het ijs was gebroken, en je kon merken dat ze zich op hun gemak voelden. Leuk om op te merken is dat ze erg expressief was in haar bewegingen, mocht je dus ooit zelf een fotoshoot hebben ( denk bijvoorbeeld aan de fotoshoot voor je trouwerij ) bedenk dan dat je je bewegingen heus wel wat mag overdrijven! Gooi al je flair in de strijd, ook al voelt dat in het begin een beetje apart, het maakt de uiteindelijke foto’s echt een stuk gaver!

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Wat een belangrijk aspect van loveshoots ( of koppel fotoshoots ) is is dat je niet met één persoon te maken hebt maar met twee ( best logisch eigenlijk ) en dat houdt in dat je niet kan hebben dat de ene zich op en top voelt terwijl de ander zich stierlijk verveelt. Dus heren mocht je vriendin nou zo’n loveshoot geregeld hebben, geen zorgen, we zorgen ervoor dat ook jij het naar je zin zult hebben.

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Zoals jullie kunnen zien hebben zowel Tim én Mees het naar hun zin, en je ziet de expressie heel duidelijk terug komen hier! Té gek idee met een té gekke uitvoering en je krijgt een té gekke foto 😀

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Tim is een jongeheer die op zijn meisje past, niet alleen vertederend maar ook prachtig om te zien. Ze wilden een foto waarbij ze van het bankje sprongen, maar blijkbaar kreeg Mees iets in haar oog en het mooie van deze situatie is dat ze totaal niet bezig zijn met het “op de foto komen” maar ze hebben een momentje voor elkaar. Persoonlijk merk ik dat het ene stel hier meer moeite mee heeft dan het andere, daarom bouwen we altijd een paar momenten in waar het stel weer tot elkaar kan komen zonder dat er direct foto’s gemaakt worden.

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Naast ijsbrekers zijn zulke momenten belangrijk om de sfeer luchtig en ontspannen te houden. Daarnaast plannen we de loveshoots altijd ruim in, dat betekend dat er meer dan genoeg ruimte is om alle plekjes bezocht te hebben en alle voorbereide poses uit te voeren én belangrijker nog dat we tijd hebben voor jullie ideeën. Aanrader is het dus om alvast van te voren te bedenken wat voor foto’s je graag zou willen, dan kunnen we daar vervolgens mee aan de slag ( en mocht dat er nou helemaal niet van komen of je hebt daar echt geen zin in, geen probleem, jullie fotograaf heeft ideeën genoeg )!

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Dan nu het woord aan Mees die het volgende zei over de loveshoot:

“Ik en mijn vriend hadden een fotoshoot gewonnen. En het was fantastisch. We hebben het echt leuk gehad. Jeffrey geeft hele leuke tips en dacht echt mee met poses en had zelf ook een hele goeie voorbereiding. Als wij niks wisten wist hij wel wat leuks. Dit is zeker een aanrader.”

Zij gaven hun loveshoot de volgende beoordeling: ★★★★★ ( vijf sterren! )
Bedankt Tim en Mees voor jullie beoordeling! Het was echt leuk om jullie te mogen fotograferen, jullie zijn een leuk stel en ik wens jullie het allerbeste toe!

Wil je ook een fotoshoot samen met je betere helft ? Dat kan!

Je kan dan contact met me opnemen op de volgende manieren, via telefoon op het nummer 06 403 57 329, via de mail op het volgende adres wakanno.11-7@live.nl of via facebook!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wak&loveshoots - Tim & Mees

Kleine actualiteiten

Wakenco is niet alleen ingeschreven maar het bedrijf is ook officieel van start gegaan! Bedankt dat jullie allemaal de moeite en tijd hebben genomen om deze berichten te lezen, dat is een van de redenen waarom dit allemaal mogelijk kan zijn!

loveshoot door fotograaf Jeffrey Wakanno

Jeffrey Wakanno dankt u hartelijk voor uw aandacht!

 

Vergelijkbare berichten