Ferwerda in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

“Het is innerlijke vreugde.”

“Zo jongeman, wilde je een foto van me maken?”

( dit is één van de enkele personen die niet ik aanspreek, maar die mij aanspreken. )

Ferwerda in het portret van Drachten door Jeffrey Wakanno

“Waar ik nou echt blij van kan worden is muziek, dat is mijn werk maar ook mijn hobby. Al jaren lang geef speel ik en geef ik les, ik heb zelfs mijn eigen academie. Ik ben zo thuis, en dan stap ik achter mijn vleugel, en dat maakt me gelukkig. En begrijp me niet verkeerd dat is niet een oppervlakkig geluk zoals je hebt als de zon schijnt, maar meer..”

Ja, wat is het?

“Het is een innerlijke vreugde, iets dat van binnen komt en los staat van de buitenwereld. Ik denk dat dat hetzelfde is als wat jij hebt met fotografie, en voor ieder mens is dat iets persoonlijks. Maar voor mij is dat het dus.”

Ja klopt helemaal, ik vind het heerlijk om zo bezig te zijn. En ik richt me dan vooral op mensen, om met personen samen te werken, daar kan ik echt gelukkig van worden.

Dit is het portret van Drachten, waar we elke tweede dag een voorbijganger iets beter leren kennen. En vandaag hadden we het enorme geluk dit te kunnen doen met prachtig lente weer, niet de eerste zonnestralen maar toch zeker de welkome.

Portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Je komt altijd thuis met meer dan de bedoeling was.”
marjolein veldman in portret van drachten door Jeffrey Wakanno
“Ik geloofde niet meer in een speciaal iemand.”

Vergelijkbare berichten