\(^-^)> WAK&CO MONTHLY

Dames & heren,

ook deze maand, of liever gezegd vorige maand, is weer tot een einde gekomen en we hebben weer een nieuwe wallpaper beschikbaar voor de liefhebber! Voor wie de nieuwe rubriek nog niet kent het komt neer op het volgende: iedere maand, op de laatste dag ( ahum )van de maand presenteert Wak&co een nieuwe wallpaper of een bureaublad achtergrond voor de trouwe lezer ( kom je hier voor het eerst, dan is dit de kans om een terugkerende lezer te worden en elke maand verrast te worden door nieuwe achtergronden! Laat je email adres achter in het formulier hier onder aan de pagina ).

Hoe werkt het?

rechtermuisklik op de afbeelding naar keuze, “sla link op als” en voila ( niet “afbeelding opslaan als” want dan krijg mindere kwaliteit afbeelding binnen ). Lukt dit niet? Druk dan gewoon op de afbeelding, zodra hij geopend is kun je dan alsnog “afbeelding opslaan als” gebruiken om de afbeelding te downloaden. Heel veel plezier er alvast mee!

Het eerste bestand ( we hebben weer drie bestanden deze maand, voor elk wat wils ) is voor iedereen met een full HD scherm ( 1080p ).

1920x1080

1920×1080

De twaalf inch retina schermen zijn perfect voor het volgende formaat achtergrond:

2304x1440

2304×1440

En mocht dit nog niet genoeg zijn dan kun je hieronder het volledige bestand downloaden met een resolutie van maar liefst 6016×4000 pixels!

6016×4000

Krijg nieuwe achtergronden in je mailbox!

Laat hier je email adres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden met nieuwe artikelen, achtergronden, straatportretten en overige aanbiedingen! 😀

[contact-form-7 404 "Not Found"]

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: