Dochter met moeder in drachten door Jeffrey Wakanno

Wak&drachten VI

Nog voordat december haar koude hart liet zien konden we genieten van een gematigde temperatuur en was er volop gelegenheid om er op uit te trekken en nieuwe portretten te maken. En dat hebben we gedaan, de mensen van Drachten en ik. We hebben gesproken, we hebben gefotografeerd en we hebben iets gemaakt dat ik graag met jullie wil delen.

Vader met zoon op zijn rug door Jeffrey Wakanno
Winkelen is erg uitputtend als de buit al binnen is en je moeder toch weer een of andere saaie winkel met “rustieke meubelen” wil bezoeken. Komen we dan nooooooooooit meer thuis? Gelukkig zijn er dan altijd vaders die solidair met hun kinderen lekker buiten in de frisse lucht op moeders wachten.

Moeder en dochter op de straten van drachten door Jeffrey Wakanno
Winkelen is beter als je de heren helemaal lekker solidair met elkaar laat en je alleen je dochter meeneemt. Lekker met z’n tweeën op stap is wel zo gezellig ( het zou natuurlijk ook kunnen dat ze haar moeder op sleep touw heeft, helaas zullen we daar nooit achter komen ).

Koppel, koffiebroodje en drachten. Door Jeffrey Wakanno
Let wel, ik zeg niet dat de heren slechte winkelpartners zijn, je moet er alleen voor zorgen dat je de goede uitkiest, eentje die bij je past. Plezier gegarandeerd en als een lieve hebt dan trakteert hij je ook op een lekker koffiebroodje.

Twee vriendinnen uit surhuizum door Jeffrey Wakanno

Je zou bijna denken dat de juiste heer de beste persoon is om mee te nemen winkelen ( en hoewel ikzelf ietwat geneigd ben om het daar mee eens te zijn ) zijn er natuurlijk nog veel meer geschikte personen om mee uit te nemen. Denk namelijk aan de gouwe ouwe vriendin. Perfect voor strooptochten en snuisterij-jagen. Ik zou de dames aanraden om er minstens eentje beschikbaar te hebben, ze zijn daarnaast ook nog eens ideaal om mee te kletsen óver de heren! Wat kun je je nog meer wensen?

Twee zussen te winkelen in drachten door Jeffrey Wakanno
Een zuster natuurlijk! Als er één ding beter is dan een vriendin ( naast een heer dan natuurlijk ) dan is het de zuster. Simpelweg omdat een zuster de vriendin is die je het langste kent, een vriendin met wie je je ouders moet delen. Een zuster is zoiets als een “broeder van een andere moeder” maar dan vrouwelijk, en van je eigen moeder! Echt waar, beter dan dat kun je het eigenlijk niet treffen.

Ben ik nog perfecte winkelpartners vergeten? Zijn er varianten die we nog moeten ontdekken? Of misschien heb je genoten van dit artikel, of juist niet, dat is ook mogelijk natuurlijk. Hoe dan ook, hieronder kun je een commentaar achter laten. Laat me weten wat je er van vind! 😀

[stag_sidebar id=’kleine-actualiteiten’]

Vergelijkbare berichten